Nu online: www.mamaminke.nl

Ik weet niet of jullie het al gemerkt hebben, maar ik heb een grote stap genomen. Al vanaf begin dit jaar, eigenlijk al eind vorig jaar, zat ik eraan te denken om een eigen domeinnaam te kopen. Ik wist niet goed hoe of wat er qua hosting. Daarbij kost het natuurlijk ook geld, laten wij nou geen geldboom hebben. 

Uiteindelijk het ik gister de stap maar genomen. Ik heb gekeken naar prijzen en reviews over bedrijven die domeinnamen verkopen en zo een keus gemaakt. En dus ook gewoon een eigen domeinnaam gekocht. Voor 1staat nu vast dat je mij kunt bezoeken op www.mamaminke.nl.
Hoe het dan verder gaat? Geen idee. We zien het wel, het loopt zoals het loopt. Ik ben er nu heel erg blij mee en trots op. Gewoon mijn eigen plekje op internet, niemand kan deze naam voorlopig kopen. Wauw, een grote stap voor mij.

Een gedachte over “Nu online: www.mamaminke.nl

  1. Pingback: De metamorfose en groei van mamaminke.nl in beeld gebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *