Mama & kind

Tip van sint voor houten speelgoed

Houten speelgoed is helemaal in tegenwoordig. Zelf vind ik dat ook erg leuk en heb voor de sinterklaas dan ook aardig wat houten speelgoed gevraagd. Ook met haar verjaardag krijgt ze wat houten speelgoed. Het nadeel aan veel houten speelgoed is, dat het vrij duur kan zijn. Gelukkig is daar een oplossing voor. De lidl verkoopt nu (vanaf 7-11) houten speelgoed. Mooi speelgoed voor een klein prijsje.

Vandaag wil ik jullie graag mijn favorieten voor jongens en meisjes laten zien. Er is bijvoorbeeld een hele leuke keuken. Hij doet je denken aan de ikea keuken, maar is qua prijs net iets fijner. Er zijn treinbanen, balansspelletjes en accessoires voor de keuken. Denk bijvoorbeeld aan houten macdonalds setje of een lekkere houten taart, met cijfers! Het ziet er allemaal heel leuk uit. Ik hoop dat het volgend jaar terug komt. Dan kunnen we dat halen voor de verjaardag van Nola, hoe leuk is het om een keukentje te hebben voor haar. 


Vinden jullie het houten speelgoed ook zo mooi? Er is nog veel meer verkrijgbaar via de webshop en in de winkel. Prijzen variëren tussen de 2,99 en 69,99 euro.Let op, het heeft een hoog ‘hebben’ gehalte en kan dus snel uitverkocht zijn. 

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: