legoland

Het leukste uitje in de meivakantie, legoland discovery centre! (winactie)

Rond de kerst mocht ik samen met Mark, Luca en Nola  naar Legoland in Oberhausen. Daar hebben jullie al over kunnen lezen. Maar ze hebben nu weer iets leuks. In de grote speelhal zijn nu twee steden herrezen. Zou je deze steden willen gaan ontdekken? Lees dan snel verder, want ik mag 1 van jullie blij maken met 4 kaarten voor Legoland discovery centre.

Legoland, een fantastische speelwereld dichtbij

Er zijn kinderen die autorijden niet zo erg vinden. Die van mij behoren niet tot die groep. Dus het is fijn dat er ook op korte afstand rijden leuke uitjes te vinden zijn. Voor mij klinkt Oberhausen echt ver weg, maar het blijkt nog geen 45 minuten rijden te zijn. Ideaal! Oké, daar denken de kinderen toch ook nog wel iets anders over. Maar met wat muziek, broodjes en auto’s kijken komen we een heel eind. En een groot pluspunt, bij Centro kun je gratis parkeren.

legoland

Wat is er te doen?

Er is een tentoonstelling, er zijn 2 attracties waar je in kunt. Je kunt kijken hoe een duploblokje maakt wordt (en je krijgt er ook 1 mee die je kunt laten graveren met je naam) en je kunt bouwen. Heel veel bouwen in verschillende werelden. Er is duplo voor de allerkleinste. Er zijn plekken om te racen, er is een friends ruimte en nu zijn er dus ook twee steden. Een van lego city en een van lego friends. De kinderen (en natuurlijk hun ouders) kunnen de steden gaan uitbreiden met hun eigen bouwwerken. Bouw je liever een voorbeeld na, dan kan dat ook. Er zijn daarvoor tips en opdrachten aanwezig.

legoland

Wil je samen met je kind(eren) genieten in Legoland discovery centre in de meivakantie? Doe dan mee met deze winactie.

Wat kun je doen om 4 kaarten voor legoland discovery centre in Oberhausen te winnen?

Super leuk dat je ook naar legoland wilt. Daar ga je geen spijt van krijgen! Dit kun je doen om de kaarten te winnen.

 • Laat een reactie achter dat je mee doet. Gebruik daarbij een geldig emailadres want daarop wordt je gemaild als je gewonnen hebt.
 • Bedenk welke datum je wilt gaan. Deze heb ik nodig voor je kaarten. De gekozen datum en jou mailadres zal ik doorgeven aan het bedrijf zodat je de kaarten kunt ontvangen.
 • Like mamaminke op instagram en/of facebook. Dan heb je een extra kans om deze kaarten te winnen.

De winactie loopt tot en met 23 april. De winnaar krijgt de dag erna een mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Reageer binnen 24 uur op mijn mail anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar de kiezen. Lees ook mijn disclaimer.

liefs Minke

Related Post

29 gedachten over “Het leukste uitje in de meivakantie, legoland discovery centre! (winactie)

 1. Jacoline de Mol

  O ik loot ook graag mee voor mijn kids. En lego friends is helemaal je van het de laatste weken. Dus zo’n leuk uitje zou super tof zijn.

 2. Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee. Ik denk dat we dan het beste woensdag 25 april kunnen doen. Zo midden in de vakantie. Onze kleinzoon leeft voor lego. Hij zou het zo leuk vinden.

 3. RianneWeerd

  wat een superleuke actie zeg, ik volg je al een hele poos op fb en ig 😉 Het lijkt mij een heel leuk uitje voor onze kinderen, dus ik doe graag mee. Leuk uitje voor in de meivakantie, precieze datum kan ik nu nog niet zeggen ivm werkrooster dat nog niet bekend is. Maar volgende week weten we wel wanneer we zouden kunnen.

 4. Sophia Grootjans

  Ik doe graag mee. Ben ooit lang geleden in Legoland Denemarken geweest en Oberhausen staat al sindsdien op mijn lijstje om naar toe te gaan.

  Ik doe graag mee voor 29-04.

 5. Lindsey roosen

  Super leuk!!! Ik zou heeeeel graag in t weekend van 5 mei gaan!!!!! Leuk met onze 2 grootste jongens een dagje hier naartoe!! Fingers crossed ??

 6. melissa

  28 of 29 april zouden we zeker wel willen gaan. pas nog wezen shoppen in oberhausen maar dan zonder kinderen; dit zouden ze echt heel erg leuk vinden!

 7. Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  De datum 6 mei lijk me perfect, op een vrijdag.

 8. Pingback: Plog en review Nederland Zingt Dag - MamaMinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *