Creatief

Bloggersdag 2017 met Made Creatives

Hoi! Wat leuk dat je mee doet met de bloggersdag. Vandaag kun je via deze bloghop bij ruim 60 blogs langs om een kijkje te nemen. Zo leuk om weer nieuwe blogs te leren kennen zo. We maken het voor jullie als lezers nog extra leuk, want je kunt bij elke blog ene leuke prijs winnen. Doe je ook mee? Lees dan hieronder verder wat de bloghop precies inhoudt.

Wat is een bloghop met bloggersdag

De bloghop op deze bloggersdag is eigenlijk niet meer en niet minder dan dat je van de ene blog naar de andere gaat om zo te lezen wat die persoon heeft geschreven. Je leert daardoor (hopelijk) weer nieuwe blogs kennen en misschien wel blogs die je ook blijft volgen. Dat zou super leuk zijn. Ook kunnen wij als bloggers ons voorstellen aan jou. Voor zo’n hop is het wel belangrijk dat iemand het initiatief neemt. Ook deze keer was dat weer Yvonne, super fijn! Ze heeft een leuke blog over kinderen, mama en lifestyle. Een D.I.Y, review of leuk artikel kunnen jullie daar zeker vinden. Als jullie niet bij mij zijn begonnen met lezen dan ben je ook via haar bij mijn blog gekomen, welkom!

Wie ben ik?

Mocht je mij al langer volgen dan is dit wellicht niet zo leuk, ben je nieuw hier dan zal ik me even voorstellen. Hoi, ik ben Minke en blog op dit stukje internet. De onderwerpen die je hier kunt vinden hebben vooral te maken met geloof, kids en liefde. Veel liefde uiteraard, want zonder liefde heb je niets. Mijn kinderen zijn mijn grote inspiratiebron voor veel artikelen die ik schrijf. Ik mag mama zijn van een leuke kleuter genaamd Luca. Hij is net begonnen op de basisschool. Ook ben ik mama van een leuke, bijna peuter, dame genaamd Nola. Een kleine durfal is het. Zij begint eind van het jaar op de peuterspeelzaal. Wat een stilte zal ik dan hebben op die dagen. Ik ben inmiddels 27 jaartjes jong en nog steeds heel gelukkig samen met de papa van onze kinderen. We hopen ooit nog eens te trouwen en verder genieten we vooral van alle leuke dingen die we kunnen doen samen.

Hoe nu verder?

Nu weet je wie ik ben en je weet hoe je hier gekomen bent. Dan komt voor jou nu waarschijnlijk het leukste gedeelte, de winactie. Stop dan niet met lezen, want ik vertel je ook nog naar wie je nu toe kunt gaan. Veel plezier met alle winacties en blogs en hopelijk mag ik je vaker verwelkomen.

Win een beschilderd herinneringendoosje van Made Creatives

Made Creatives geeft kleur aan het leven!

Machteld van der Eijk is met Made Creatives begonnen in 2015 en het bedrijf bloeit op. Zij biedt verschillende opties om het leven te vieren, vast te leggen en op een unieke manier bijzondere momenten te herinneren.ย Zo maakt ze bellypaints om stil te staan bij de zwangerschap en het wondertje wat onderweg is.ย Ze maakt ook afgietsels van kleine handjes en voetjes om dat speciale moment te blijven herinneren van hoe klein je kindje was. Je kan ook kiezen voor een handbeeld met meerdere handen (bijvoorbeeld van de moeder, de vader en je kindje).

Daarnaast schildert ze ook geboorteborden en herinneringsdoosjes helemaal naar de wens van de klant. Zo is ieder product uniek en persoonlijk!

Voor deze win-actie schildert ze de voorkant van dit schattige hartjesdoosje met een geboortekaartje als inspiratie. In het doosje kunnen dan kleine voorwerpen worden bewaard en de voorkant is leuk en persoonlijk.

Voorwaarden om te winnen

Om dit super leuke doosje te kunnen winnen mag je het volgende doen.

  1. Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee doet. Laat daarbij ook een geldig e-mailadres achter.

Optioneel kun je het volgende doen:

  1. like mijn facebookpagina voor een extra kans. Zo blijf je ook direct op de hoogte van de nieuwe blogs. Super handig dus.
  2. Super leuk als je ook de facebookpagina van made creatives liked. Dit is niet verplicht en geeft ook geen extra kans. Maar daar komen wel super leuke berichten langs en je blijft meteen op de hoogte van alle nieuwtjes.

De winactie loopt tot en met zaterdag 16 september 2017. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via e-mail. Als ik binnen 2 dagen geen reactie heb dan vervalt de prijs en kies ik een andere winnaar.

Je bent al weer aan het eind van deze blog gekomen. Leuk dat je langs kwam. Heel veel succes met de winactie. En natuurlijk veel plezier met deze bloghop. Je mag nu door naar de blog van Bianca. Een blog over beauty, high end en budget. Leuk om daar over te lezen, want ik heb daar dus echt geen verstand van. Ook kun je bij haar af en toe lifestyle en persoonlijke artikelen lezen. Een leuke afwisseling dus. En ook bij haar staat er een leuke winactie online. Heel veel succes!

liefs Minke

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

53 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: