budget sinterklaas versiering van printcandy gratis printable, action en zeeman
Lifestyle

Budget sinterklaas versiering om je huis extra feestelijk te maken

Steeds vaker versier ik ons huis voor feestdagen. Niet alleen met verjaardagen en kerst wordt het huis feestelijk aangekleed, maar ook met Pasen en sinterklaas vind ik het leuk wat extra’s in huis te doen. Dan is het extra fijn om budget artikelen te vinden die het huis leuk aankleden. Ik geef je een aantal tips voor de leukste sinterklaas versiering.

Zwartepieten pak bij de action

Bij de action zag ik laatst al zwartepietenmutsen liggen. Die nam ik mee voor de kinderen. Dat kostte iets van 2 euro per mutsje. Nu zag ik afgelopen week ook leuke pietenpakjes liggen. Super tof natuurlijk en ze kosten 5 euro per pakje. Nu twijfel ik of ik deze zal halen. Voor nu nog even laten liggen. Ze hebben ook een onesie gehad in sinterklaas en zwartepiet, maar die vond ik zelf wat te dun. Daarom had ik die laten liggen. De onesie is 1,99 euro. Ook hebben ze diverse knutselboeken te koop. Ook voor bordjes, bekertjes en bakjes kun je bij de action terecht.

Gratis sinterklaas printable bij printcandy

Wij hebben een klembord op het dressoir staan waar ik verschillende posters op hang. Leuk om je huis net wat extra te versieren. We begonnen met posters voor hemelvaart en pinksteren, maar we kunnen daar ook de super leuke printable van printcandy ophangen. Ze hebben ook vlaggetjes, labels voor aan de cadeautjes en nog veel meer. Je kunt ze gratis downloaden en print ze dan zelf uit. Je moet het wel even knippen, maar er staan instructies bij (printen op wat dikker papier bijvoorbeeld). De poster is super leuk samen met de aftelblokken van de nifelsouders en extra leuk dat je zo gratis sinterklaas versiering hebt.

budget sinterklaasversiering van printcandy gratis printable

Lees hier meer over de aftelblokken voor sinterklaas

Sinterklaas versiering bij de Zeeman

Bij de zeeman kun je verschillende leuke versieringen voor sinterklaas kopen. Ze hebben leuke ballonnen en slingers voor 0,99 euro per stuk en raamstiften voor 1,99 per set. Naast leuke shirtjes hebben ze ook nog snoepgoed en leuke kleine schoencadeautjes te koop. Ik zag zelfs leuke houten snijfruit in een puzzel voor 2,99 euro. Je hoeft nergens anders meer heen, want je hebt bij de zeeman eigenlijk alles al.

Budget sinterklaasversiering van de zeeman

Het hoeft allemaal niet duur te zijn. Je kunt ook dit jaar iets kopen en volgend jaar weer iets erbij kopen. Zo heb je uiteindelijk een verzameling maar kost het nu niet te veel geld. En ook als je geen versiering ophangt, het gaat om het samen zijn en een gezellig tijd hebben. Niet om alles wat het commercieel en duur maakt. Fijne sinterklaastijd iedereen!

budget sinterklaas versiering van printcandy gratis printable, action en zeeman

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: