dromen 2018
Lifestyle

Dromen die ik heb voor 2018 dankzij het boekje droom!

In de adventstijd las ik het boekje over hoopvol richting kerst. Dat ging over dromen van mij als persoon zelf, maar ook over dromen van God. Hoeverre komen die twee samen? Nou, sommige dingen komen juist heel erg samen kwam ik achter. Ik heb dan ook besloten een aantal zaken wat beter op te pakken en andere misschien wat te laten liggen. Mijn dromen voor 2018 wil ik graag met je delen. 

Dromen voor mijn blog

Mijn blog heeft de laatste maanden een grote groei doorgemaakt. Die groei zou ik graag voortzetten in 2018. Hoe fijn is het om mensen te bereiken. Met mijn tips, adviezen en leuke verhalen over wat ik mee maak. Ook de groei van mijn social media kanalen valt mij op. Hoe leuk dat jullie mij ook op instagram, twitter, facebook en pinterest volgen. Ik zou ook graag 5 dagen per week iets nieuwe plaatsen. Dat is niet altijd haalbaar vanwege mijn vermoeidheid, maar ik ga het zeker proberen.

Droom project uitgeven

Afgelopen jaar bedacht ik iets heel leuks. Vind ik zelf dan. En ik zou het super gaaf vinden als ik dat kan uitgeven. Dus dat ga ik dit jaar proberen voor elkaar te krijgen. Zo, dat is er uit. Het staat nog in de kinderschoenen dus ik vertel er nog niet te veel over. Maar het zou zo gaaf zijn als het lukt. Dus dat.

Droom gezond leven

Eigenlijk wilde ik hier afvallen neer zetten, maar dat doe ik nou bijna elk jaar wel. En toch lukt het me om een of andere reden niet. Daar heb ik wel mijn eigen gedachten over, maar dat is voor een andere blog beter. Gezonder leven dus. Ook voor de kinderen vind ik dat belangrijk. Hier ga ik me dan ook maar eens in verdiepen.

Droom lezen, veel lezen

Ik heb veel gave boeken liggen hier. De tijd om te lezen ontbreekt een beetje, maar dat wil ik dus wel echt gaan oppakken. Tussen het verzorgen, bloggen en schoonmaken door ofzo. Ach, we komen er vanzelf wel. Al zal ik dit jaar misschien maar 3 boeken uitlezen, elk boek is er toch weer 1. Maar door het lezen van deze boeken ontwikkel ik mijzelf ook weer. Het zijn veel blog gerelateerde boeken die ik wil lezen. Dat zou mijn blog dan zeker ten goede moeten komen denk ik.

Dit waren mijn dromen voor 2018. Ach er zijn nog meer dromen. Maar helaas worden niet alle dromen werkelijkheid. Met deze dromen hoop ik toch wel een eind te komen. Wat zijn jou dromen voor 2018?

liefs Minke

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: