Affiliate links

Op mijn blog gebruik ik soms affiliate links. Ik wil jullie daar graag wat over vertellen. Misschien hebben jullie er nog niets van gehoord, of wil je daar graag iets meer over weten. Want wat is nou een affiliate link en merk jij daar iets van?

Over dat laatste kan ik heel makkelijk zijn, jij merkt daar niets van. Het is een link die je leidt naar een product wat je kunt kopen. De prijs wordt niet meer, maar als jij via die link het product aanschaft krijg ik een klein percentage van de prijs. Het voordeel is dan ook dat ik zo iets bij kan verdienen. Daarmee kan ik weer leuke dingen aanschaffen voor mijn blog.

Wil je mij niet sponsoren en dus niet via de affiliate link betalen dan kun je zelf in google het product zoeken. Je klikt dan op de link naar het product en koopt hem dan. Daar kan ik dan geen percentage over krijgen.

Mocht je nog vragen hebben over affiliate links, stel ze dan gerust. Als ik in een blogartikel gebruik maak van deze links dan zal ik dat altijd door middel van onderstaand plaatje aangeven.