uitgelichte afbeelding bloghop
Creatief

Get to know the blogger-hop

Hoi, welkom op mijn blog en bij deze bloghop. Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie vast wel wat een bloghop is. Al vaker deed ik mee en konden jullie leuke prijzen winnen. Deze keer een bloghop in een iets andere vorm. Super leuk dat jullie weer mee willen hoppen. Lees snel verder hoe we het deze keer gaan doen en wat je bij mij kunt winnen.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf en wat je hier kunt winnen. Want het leuke aan een bloghop is, dat er voor jullie leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van deze blog vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je helemaal rond geweest.

Wie is Mama Minke?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 27 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Sorry dames! Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.mamaminke.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Eigenlijk staan mijn kinderen natuurlijk op 1 maar dat bekt niet zo lekker. Dus vandaar. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit vast iets tussen wat je wel aanspreekt. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Super leuk dat je via Essma van Little Origin hier bent gekomen. Doen jullie mee aan haar super gave winactie? Super luek om haar belevenissen in Frankfurt te lezen. Hebben jullie ook haar gezonde recept voor pancakes gelezen?  We hebben ons best gedaan om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie. Samen zitten we in een leuke appgroep om elkaar te helpen en te inspireren. Zo fijn om met gelijkgestemden te kunnen kletsen over het bloggen. Als we leuke dingen meemaken of als we ergens tegenaan lopen kunnen we dat samen delen. Maar goed, jullie willen vast weten waar je heen kunt gaan na mij. Jullie mogen dan een kijkje nemen bij Marieke van Babybanjo. Op haar blog krijg je een inkijkje in haar leven als mama. Ze durft ook moeilijke onderwerpen aan de snijden. Hebben jullie haar blog over de wensmama gelezen?

broodtrommelkaartjes inspiratie

Winnen!

En dan nu waar jullie natuurlijk voor gekomen zijn. In samenwerking met Lunch12 mag ik 1 van jullie blij maken met een klein bento starterspakket. Het pakket bestaat uit 2 naamstickers, 2 sets prikkers en een uitstekerset. Welke dat zullen zijn is nog een verrassing. Ik ben zelf ook met prikkers en een uitsteker begonnen. Mochten jullie meer inspiratie zoeken dan kunnen jullie hier kijken wat ik allemaal al maakte.

Wat moet je doen om dit leuke bentopakketje te winnen?

  • like mijn facebookpagina en tag iemand in het bericht over deze winactie die dit ook leuk vindt.
  • Laat hieronder weten dat je kans wilt maken op dit pakketje (met een geldig mailadres).
  • voor een extra winkans kun je het berichten delen op facebook of de facebook van lunch12 liken.

Winactie is gesloten! Je kunt meedoen tot en met 17 november 2017. Ik zal de winnaar mailen. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken. Heel veel succes met de winacties en veel plezier met hoppen! Lees ook mijn disclaimer.

liefs Minke

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

41 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: