kersthanger cre8 met winactie
Mama & kind

Kerstballen met naam van Cre8

Onlangs ontving ik een persbericht over cre8. Zij maken op dit moment nieuwe, originele en duurzame kersthangers. Elk jaar mogen de kinderen een kerstbal uitzoeken om na dit jaar in hun eigen kist te doen. Maar een kerstbal met naam hadden ze nog niet. Dit jaar had ik ook niet zo’n zin om met ze op pad te gaan dus koos ik ervoor er een cadeautje van te maken. Een kerstbal met naam. En wat voor een, prachtig gemaakt!

Waarom kiezen voor cre8?

Er zijn veel webshops die houten kerstballen maken en sommige ook met naam. Maar waarom zou je dan voor cre8 kiezen? Cre8 is een stichting die jongeren een kans leert iets nieuws te leren. Ze krijgen een kans iets moois te maken vanaf het begin. Het is een werkplaats en winkel in één. Je kunt direct zie hoe jou product gemaakt wordt. Maar eerlijk, bij de zin ‘geven jongeren een kans’ was ik al om. Want onze kinderen, onze jongeren, zijn de toekomst. Wat fijn dat er een plek is waar ze een kans krijgen als ze dat misschien zelf nog niet zien. Bekijk ook eens deze korte video.

kersthanger cre8 met winactie echt een cadeautje

De kersthanger voor Luca en Nola

Voor de kinderen kreeg ik een mooie kersthanger met hun naam cadeau. Ze worden ook echt als cadeautje verstuurd, zo leuk. Het is echt een verrassing en je kunt het ook direct onder de boom leggen. Achterop staat welke naam het is en wie hem gemaakt heeft. Bij ons zijn beide door dezelfde jongere gemaakt. Leuk om te zien. En ze zijn echt heel mooi geworden! Deze blijven een plekje houden in de boom tot de kinderen het huis uit gaan.

kersthanger cre8 met winactie. Nola kersthanger cre8 met winactie. Luca

Wat maken ze nog meer?

Naast de kersthangers gemaakt van de resten van de productie van de Grachtenpuzzels, genaamd ‘Christmas At Home’, zijn er ook twee andere sets gemaakt van onder andere duurzaam hout gemaakt verkrijgbaar. De set ‘A Geometric Christmas’ geven de kerstboom een moderne look. Voor een eerste kerst is er de set ‘My First Christmas’, voor een bewust begin van de toekomst van de kleine.

kersthanger cre8 met winactie. in de kerstboom

Win jij ook een kersthanger met naam voor jou kind?

Extra leuk vind ik het dat ik één van jullie blij mag maken met een kersthanger met naam. Wat je moet doen om te winnen?

  1. Laat hieronder een reactie achter.
  2. Like mijn blog op facebook 
  3. Voor een extra kans, tag iemand op facebook die dit ook zou willen winnen.

De winactie loopt van 20 december tot en met 6 januari 2019 23:59 uur. Daarna maak ik de winnaar bekend. Lees voor je mee doet ook even mijn disclaimer en volg alle stappen. Veel succes en alvast fijne feestdagen!

kersthanger cre8 met winactie

Dit is een samenwerking.

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: