Christelijk geloof

De grote mamabloggers paashop!

Het is al weer bijna pasen en om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan hebben we een leuke hop georganiseerd. Op deze manier kun je kennis maken met allemaal leuke (mama)bloggers uit Nederland en België. Om deze paashop nog feestelijker te maken kun je bij iedere blogger een leuke prijs winnen. Super leuk dat Yvonne dit weer het initiatief nam om deze leuke hop te organiseren. Lees snel verder!

Wat is een bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via Marjo van Mar-joya naar mijn blog gehopt. Een gezellige mamablogger die (op het moment dat ik dit typ) zwanger is van een zoon. Ze heeft al een zoon en een dochter (en een leuke man). Je kun top haar blog leuke diy’s lezen, meedoen met winacties of lezen van welke producten ze blij wordt (of juist niet).

Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt. Ik verwijs je nu door naar de blog van Fleur  van mamasliefste. Zij is een echte meidenmama met een dochter van 8 en een dochter van 4. Op haar blog kun je lezen over het moederschap, reviews en uitjes die ze leuk vinden. Zij verwijst jou weer door naar een volgende mamablog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht Veel plezier met deze paashop!

Wie ben ik?

Voor de nieuwe lezers zal ik me even voorstellen. Als je mij al langer volgt is het misschien niets nieuws meer. Of je leert me nog een beetje beter kennen. Ik ben Minke, 27 jaar en mama van Luca (3) en Nola (1). Samen met M. wonen we in ons mooie huisje in een prachtige plaats op de veluwe. Niet echt een dorp maar ook geen stad. We hebben 2 vissen, Blub en Nemo. Op mijn blog kun je lezen over alles wat mij bezig houdt. Voornamelijk geloof, kids en een hoop liefde.

Ik plaats reviews over producten, recensies over boeken (bijvoorbeeld kinderbijbels of kookboeken) en mijn strijd tegen de kilo’s. Sommige verhalen zul je herkennen en andere niet. Ik probeer voor ieder wat wilt te plaatsen. Heb je nog een leuk idee of wil je wat kwijt dan kun je me ook altijd even mailen op infomamaminke@gmail.com.

De winactie

Pasen staat voor ons christenen in het teken van de opstandig van Jezus. Een hele belangrijke gebeurtenis. Met deze paashop wil ik dan ook stilstaan bij mijn identiteit als christen. Super leuk vind ik het dan ook dat ik in samenwerking met House of Shira een cadeaubon van 20 euro mag weggeven. Deze shop is ontstaan door de vraag ‘hoe creëer je een opbouwend en liefdevol huis?’. Dit hopen zij te bereiken met de producten die zij verkopen. Wat ik zelf erg leuk vind is dat hun geloof naar voren komt in de producten. Met liefde bedacht en gemaakt.

De spelregels zijn:
– Laat een reactie achter op mijn blog. Leuk als je laat weten wat je het liefst zou aanschaffen.

Voor een extra winkans kun je mamaminke liken op facebook of instagram.

De winactie loopt tot en met 15 april. Ik zal de winnaar mailen. Neem dan binnen 4 dagen contact met mij op voor je prijs. Anders kies ik een nieuwe winnaar.

De winnaar heeft een mail gehad van mij.

Voor alle nieuwtjes van House of Shira kun je ze volgen op facebook of instagram.

liefs Minkegesponsord

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

47 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: