Samenwerkingen

Op mijn blog werk ik ook samen met andere partijen. Zo kan ik mijn lezers kennis laten maken met nieuwe producten. Het meeste komen op mijn blog langs:

  • Spullen voor kinderen
  • Boeken: kookboeken, kinderboeken
  • Spullen voor mama’s (en soms papa’s).
  • gastblogs

Ik sta voor alles open. Heb je een leuk idee dat bij mijn blog zou passen dan mag je altijd contact op nemen. Je kunt dan mailen naar infomamaminke@gmail.com.

Ik ben in samenwerkingen altijd eerlijk en zal niet iets zeggen waar ik zelf niet achter sta. Ook als een product mij niet bevalt zal ik dit eerlijk naar mijn lezers toe aangeven. Onder de blog staat altijd een afbeelding dat het gesponsord is en in de tekst wordt meestal aangegeven dat ik iets heb gekregen.

Heb je een leuke blog geschreven en wil je die graag plaatsen op mijn blog, ook dat is mogelijk. We kunnen ook samen kijken wat er passend is. Daarbij mag je altijd een link naar je eigen blog plaatsen. Mail ook dan even op infomamaminke@gmail.com.

Ik kijk uit naar leuke samenwerkingen!

Ben je als lezer nieuwsgierig waar je een samenwerking aan kunt herkennen? Dan heb ik hier wat tips voor je. Bij een review zal ik dat ook zo in de titel vermelden. Bij een blog waar ik voor betaald wordt zal ik een * aan het begin van de titel zetten. Mocht het gaat om een advertorial dan zal ik dat ook zo in de titel vermelden. Ik hoop dat het voor jullie dan ook duidelijk is wat er bedoeld wordt. Uiteraard zal ik ook onderaan het artikel vermelden als het om een samenwerking gaat.

liefs Minke

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: