About me

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn plekje op het web. Ik ben Minke, de blogger achter mamaminke.nl. Ik neem je mee in mijn leven en alles wat ik interessant en leuk vind. Dat is eigenlijk best veel. Ik hou namelijk van koken en bakken, ben veel bezig met het geloof en hoe ik dat overbreng naar mijn kinderen. Maar ook sporten en afvallen komen langs.

Mijn paspoortje
Ik ben op dit moment 27 jaar oud en mama van 2 kinderen, Luca (juni 2013) en Nola (november 2015). Samen met Mark wonen we in ons mooie huisje op de veluwe. Niet te rustig en niet te druk. Zij zijn voor veel dingen een inspiratiebron wat je langs ziet komen. Onder andere de rubriek ‘Zoektocht naar de leukste kinderbijbel’ komt door mijn kinderen. Ik ben thuisblijfmama en zorg voor de kinderen. Fijn om bij de kinderen te kunnen zijn en handig om zo ook naar mijn lichaam te kunnen luisteren i.v.m. mijn chronische vermoeidheid.

Contact?
Heb je nog vragen of wil je graag iets weten, stuur dan vooral een berichtje. Dat kan onder een blog, maar ook via mail: info@mamaminke.nl. Je kunt me ook volgen op facebook, instagram, twitter of pinterest.

 

Fotocredits: Jan Hietbrink

%d bloggers liken dit: