Fotoshoot misabella gezin Mama Minke

About me

Welkom in de wereld van Mama Minke,

Nu ben je misschien nieuwsgierig wat je hier allemaal kunt verwachten, wie er achter deze blog zit en wellicht nog andere vragen. Hieronder kun je wellicht een aantal antwoorden al vinden. Mocht je nog vragen over houden, dan staat onderaan deze blog hoe je contact op kunt nemen met Mama Minke

Ontstaan

Mama Minke is geboren toen zij thuis zat met hun oudste zoon. Dat klinkt dramatischer dan het is. Voor het gezin is dit de beste keus. Ben jij een werkende moeder? Super tof dat dat kan! Dat had Mama Minke, wanneer zij gezond was geweest, wellicht ook gedaan. Maar dat ben zij door chronische vermoeidheid niet en dus ben ik thuisblijfmama. Best een leuke titel natuurlijk. Toch wilde zij iets voor zichzelf hebben. Niet alleen maar zorgen voor hun kind (en later kinderen), maar ook even Minke zijn. Zo ontstond deze blog. Hij is hier een daar wat aangepast, maar dat is logisch. Mama Minke blijft ook veranderen en zo veranderd deze blog mee.

Wie is Mama Minke?

Minke is een ambitieuze vrouw die soms wat wordt tegengehouden door angst voor het onbekende en haar vermoeidheid. Maar niet te min gaat ze vol overgave waar ze voor staat. Soms wordt dat ervaren als bemoeizucht (Mama maak je niet zo druk is een veel gehoorde uitspraak van de oudste zoon in huis). Maar vaak is het betrokkenheid en het beste willen voor haar eigen én andere kinderen. Mama Minke is geboren in januari 1990 en woont sinds 2010 bij haar man in Ede. In 2020 hopen zij in het bijzijn van hun kinderen, familie, vrienden en belangstellenden te trouwen. Dus eigenlijk is man misschien niet de juiste benaming, maar ach dat zien we even door de vingers.

Wie staan er achter Mama Minke

Mama Minke heeft een fijne achtervang opgebouwd met familie en vrienden. De belangrijkste natuurlijk haar man die soms de kinderen mee neemt zodat zij even haar eigen ding kan doen (of een dutje). Haar kinderen zijn de grootste inspiratiebron voor haar blogs. Ze mocht moeder worden van twee lieve, soms drukke, schatjes. De oudste zoon, Luca, is geboren in juni 2013. Hij maakte haar voor het eerst moeder. Wat een bijzondere, maar lastige tijd was dat. In november 2015 mochten zij een dochter aan het gezin toevoegen, Nola. Zij maakte het plaatje compleet.

Waar schrijft Mama Minke over

Het voordeel van een blog over het moederschap en thuisblijfmoeder zijn is dat er geschreven wordt over alles wat er meegemaakt kan worden. Op Mama Minke kun je lezen over het geloof, geloofsopvoeding, bijbeljournaling en verschillende recensies over (kinder)bijbels. Ook schrijft Mama Minke over het aanstaande huwelijk en de voorbereidingen daarvan, speelgoed en andere onderwerpen die met kinderen te maken hebben.

Contact met Mama Minke
Heb je nog vragen of wil je graag iets weten, stuur dan vooral een berichtje. Dat kan onder een blog, maar ook via mail: info@mamaminke.nl. Je kunt me ook volgen op facebook, instagram, twitter of pinterest.

 

Fotocredits: Misabelle
Headerafbeelding: Stock Photos door Nowik Sylwia/Shutterstock

%d bloggers liken dit: