ockyz sweakers en zwemkleding winactie uitgelichte afbeelding
Mama & kind

Ockyz sweakers en zwemshort review

We lopen weer naar het zwembad toe. De kinderen vinden het helemaal geweldig. Snel omkleden en een plekje zoeken. Elke dag gaat het hetzelfde. De kinderen gaan op een stoel zitten en ik maak de sweakers van ockyz nat om ze daarna bij de kinderen aan te trekken. Luca krijgt een zwemvest van Center Parcs aan en Nola bandjes om. Klaar om te gaan zwemmen!

Wat zijn dat voor sokken?

Het aller leukste vond ik nog de vraag wat het voor sokken waren die Nola aan had. Ik heb ze bij twee Duitse kindjes ook gezien, maar verder droeg niemand de sweakers. Terwijl ik toch echt dacht dat ze heel bekend waren. Goed, de vraag dus. Zo fijn dat iemand het eens vraagt in plaats van alleen maar te kijken naar de voeten van de kinderen. Een soort sokken zodat de kinderen niet uitglijden. Werkt super goed. Deze vrouw was ook enthousiast en wilde weten waar je ze kon halen. Internet natuurlijk, oh en als je volgende week even op mijn blog kijkt kun je ze winnen gaf ik nog als tip mee.

ockyz sweakers Luca

Lees ook mijn eerste review over sweakers

Zwemkleding van Ockyz

Echt, ik had geen idee. Onder een steen geleefd denk ik, maar ze hebben naar de sweakers dus ook zwemkleding. Toen ik een paar sweakers (voor Nola) mocht uitzoeken en nog zwemkleding besloot ik te gaan voor een zwemshort voor Luca. Nola had alleen de kleinste maat sweakers die ik had gekocht dus een paar groter was wel handig. Ze groeit ineens hard. Luca miste een zwemshort dus ook dat kwam goed uit.

ockyz sweakers en zwemshort Luca

Hoe valt het qua maat?

Luca heeft broeken in maat 116, ze worden wat klein maar hij is wat mager. Dus ik besloot een zwemshort in maat 116 te bestellen. Gelukkig maar, want hij is erg ruim voor Luca. Er zit een touwtje in zodat je hem kunt aantrekken en dichtknopen. Gelukkig, zo blijft hij het grootste gedeelte gewoon op zijn heupen zitten. Anders ook geen grote ramp, vanwege het netje draagt hij er een boxer onder. Dus mocht hij afzakken dan is er nog niets te zien. De Sweakers kun je 4 maten gebruiken, maar ook als de maat eigenlijk te klein is zijn ze nog te gebruiken. Luca draagt de kleinere maat nu buiten in de tuin in een badje.

ockyz sweakers Nola

Lees ook over drs leenarts zonnebrand

Win een paar sweakers en zwemkleding naar keuze van ockyz

Ben je net zo enthousiast als ik? Lees dan vooral even verder. Ik vertel je hieronder hoe je kans maakt op een paar sweakers en zwemkleding naar keuze van ockyz.

  • Like het bericht over deze winactie op facebook

Voor een extra winkans kun je het volgende doen:

  • Like mijn facebook
  • Reageer hieronder voor wie je ze graag wilt winnen

De winactie loopt tot en met 29 juni 2018 23.59 uur (de verjaardag van Luca!). Daarna neem ik met de winnaar contact op. Reageer binnen 48 uur, anders zal ik een nieuwe winnaar loten. Lees ook over samenwerkingen en mijn disclaimer voor winacties.

ockyz sweakers en zwemkleding winactie

Blogger op mamaminke.nl. Een mamablog over geloof, kids en liefde.

23 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: